Sunday, July 20, 2008

Kultfag

I 1. hf har man naturfagspakken, der består af biologi, geografi og kemi. Tre gange i løbet af skoleået skal der skrives en naturfagsopgave, der skrives fra alle fags synspunkter. Dette kan være om drikkevand (kemisk sammensætning, jordens rensning af vandet (geografi), nitrogenkredsløbet (biologi), osv.) eller motion og livsstil (målninger ved motion (biologiøvelse), immunsystem (biologi), livsstil/evt. livsstilssygdomme og deres samfundsmæssige påvirkning (geografi, sygdom: evt. biologi), kemisk gennemgang og evt. beregninger af respiration og mælkesyredannelse (kan uden kemiske beregninger indgå som biologi).

I 2. hf har man kulturfagspakken, der består af historie, samfundsfag og religion. Der har ikke været nogle lignende opgaver i det første semester, og jeg ved ikke, om de kommer i 2. semester - men nu må vi se.

Opdatering (19.juli 2008): Det viste sig, at kulturfagpakkens livsforløb ikke er så meget lig naturfagpakken, som jeg troede. Men i stedet for de skriftlige projekter i fagpakken, har der været SSO og eksamensprojekt.

Labels: , , , , ,

0 Comments:

Post a Comment

<< Home